Til- og ombygning af sommerhus

Sted: Dyngby
Areal: 130 m2
Stadie: Under opførelse

Sommerhuset i Dyngby er dels en renovering af et eksisterende A-hus, og dels en ny tilbygning ligeledes som et A-hus. De to A-huse er sammenkoblet med en mellembygning i glas. Det oprindelige hus indeholder fælles funktioner, som køkken og stue, samt en hyggelig hems, hvor den nye tilbygning indeholder en helt ny værelsesfløj med tilhørende bad.

Sommerhuset er beliggende på den jyske østkyst i første række mod havet. Typisk for denne placering er aftensolen i vest men udsigten til havet i øst. Bygherre ønsker at kunne nyde havudsigten når de sidder på terrassen mod vest. Derfor fremstår mellembygningen i glas, og derved bevarer man kigget til havet gennem bygningen.

Huset fremstår indvendigt på vægge, lofter og gulve med træbeklædning i gran. Udvendig fremstår sommerhusets tag/facade beklædt med lister i træ af Akacie/Robinie.