Nyt sommerhus i Juelsminde

Sted: Juelsminde
Areal: 120 m2
Stadie: Under myndighedsbehandling 

Sommerhuset skal deles af 2 travle småbørnsfamilier, så udgangspunktet for løsningen af dette hus har været familievenlige løsninger, nem vedligeholdelse, samt et beskyttet uderum i form af et stor terrasseområde til ophold og leg.

Planen er disponeret som et vinkelhus, hvor der i den ene længe er en lille afdeling til hver familie med 2 værelser og et badeværelse. Den anden længe huser køkken- og opholdsafdeling, som er gennemlyst og kan åbnes op til terrasse områder både mod syd og vest. Terrassen mod vest, der ligger beskyttet imellem de 2 længer, fungerer som en multifunktionel zone, med plads til jacuzzi, udebruser, udekøkken, samt et større overdækket siddeområde.

Indvendigt fremstår sommerhuset i fyrretræ på vægge, gulve og lofter. De indbyggede møbler er ligeledes udført i fyrretræ, hvilket giver en hyggeligt og afslappet atmosfære. Bygherre ønskede et vedligeholdelsesfrit hus, derfor er sommerhuset beklædt med af stålplader på både tag og facader.