Nyt parcelhus

Sted: Malling
Areal: 170 m2 + 50 m2 carport og skur
Stadie: Under udvikling

Parcelhuset er til en ung familie og skal ligge i et nybyggerkvarter i en mindre by tæt på Aarhus, natur, skov og strand. Huset er tænkt som et vinkelhus, hvor der arbejdes med forskellige zoner så familien både kan være sammen men også adskilt alt efter behov. I fælles zonen, der vender mod haven og den store terrasse, er køkken, spise og opholdsstue placeret. Køkkenet er placeret i midten og adskiller opholdsstuen fra spiseområdet. Loftet i køkkenet er hævet, dels for at få lys ind over køkkenet, men også for at markere zonen arkitektonisk. I køkkenet er der en hyggelig alkove mod øst. Soveafdelingen til de voksne er placeret bag væggen i spiseområdet mod øst og børneafdelingen bag opholdsstuen tæt på indgangen mod nord. Bryggerset er placeret bag køkkenet med direkte forbindelse til entrè og carport.

Familien tænker bæredygtigt og ønsker huset opført i så meget træ som overhoved muligt i lyse nordiske farver. Ligeledes tænker familien meget over biodiversitet, så haven bliver som en lille eng.