Ny landejendom

Sted: Rårup
Areal: 180 m2 + 70 m2 garage og værksted
Stadie: Under udvikling

Kig til naturen fra alle rum er et af kriterierne for denne skønt beliggende landejendom. Derfor er rummene tilrettelagt på en sådan måde at alle rum har udkig til mindst 3 verdenshjørner. Derudover er husets planløsning tænkt som en åben, stram og symmetrisk struktur, der muliggører spændende kig på kryds og tværs.
Huset, der er et klassisk længehus med saddeltag, er disponeret med to værelser samt et badeværelse i hver ende. I den ende tættest ved entrén bruges værelserne til to hjemmekontorer samt gæsteværelser. I den anden ende til to soveværelser. I midten af huset er køkken og opholdsrum placeret som et gennemgående rum med udsigt over sø og marker samt til terrasse mod vest.
Materialevalget er udvendigt brun tegl og lyst ståltag med klikfals og skjulte tagrender. Indvendigt fremstår huset med store grå keramiske klinker, douglas og hvidt.